2020

Our 2020 session times can be found here

2019

4-year-old groups: Red, Yellow and Purple

3-year-old groups: Blue and Green

Bilby Room

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Red Group

8:30 to 1:45
(5 hrs 15 mins)

Teacher:
Jo
Educator:
Leanne

Yellow Group

8:30 to 2:30
(6 hrs)

Teacher:
Nic
Educator:
Melissa

Red Group

8:30 to 1:45
(5 hrs 15 mins)

Teacher:
Jo
Educator:
Leanne

Yellow Group

8:30 to 2:30
(6 hrs)

Teacher:
Nic
Educator:
Melissa

Red Group

8:30 to 1:00
(4 hrs 30 mins)

Teacher:
Jo
Educator:
Leanne

Yellow Group

1:30 to 4:30
(3 hrs)

Teacher:
Nic
Educator:
Melissa

Possum Room

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Purple Group

11:00 to 4:00
(5 hrs)

Teacher:
Orla
Educator:
Carmal

Blue Group

9:15 to 12:15
(3 hrs)

Teacher:
Kylie
Educator:
Anita

Purple Group

11:00 to 4:00
(5 hrs)

Teacher:
Orla
Educator:
Carmal

Green Group

9:15 to 12:15
(3 hrs)

Teacher:
Kylie
Educator:
Anita

Purple Group

10:00 to 3:00
(5 hrs)

Teacher:
Orla
Educator:
Carmal

Green Group

1:30 to 4:00
(2 hrs 30 mins)

Teacher:
Kylie
Educator:
Anita

Blue Group

1:30 to 4:00
(2.5 hrs)

Teacher:
Kylie
Educator:
Anita